GALERIA DE FOTOS

dijous, 21 de juny del 2012

CREÏLLES SENCERES DE GUARNICIÓ FETES AL MICROONES

Les creïlles (patates) que hem fet avui, són una guarnició ideal per quan tenim convidats ja que són molt ràpides i fàcils de fer. Van bé tant amb plats de carn com de peix.

3-creilles microones-ppal

Ingredients:
  • creïlles
Estris: bol apte per al microones, film

Elaboració:

1.- Renta bé les creïlles i embolica-les amb film de cuina.

3-creilles microones-1

2.- Punxa amb un ganivet. Fica al microones (sense aigua ni res) i cou a máxima potència durant uns 10 minuts o fins que quan li claves el ganivet, veges que estan fetes.

3-creilles microones-2
3-creilles microones-3
3-creilles microones-4

3.- Serveix acompanyant plats de carn o peix tallades per la meitat amb una mica de mantega i sal Maldon per sobre.

Més fàcils i còmodes de fer, impossible!

Temps total: 12 minuts

Bon profit!!

T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments?… deixa el teu comentari. 

Si has fet la recepta, comparteix-la amb nosaltres. Moltes gràcies!!

Si vols assabentar-te de les actualitzacions de Cuinadiari, subscriu-te a la nostra newsletter o segueix-nos aFacebookPinterest o a Twitter.

Marta


3 comentaris :

llimaverda ha dit...

la creilla sempre va bé i aixina super ràpid i bones, bsets!!!

Marta CuinaDiari ha dit...

Són molt agraïdes i més quan tens gent a casa, sempre agraden! Ciao! Marta

Unknown ha dit...

El film h de ser especial? Una vegada sem va fondre al micro... :(