GALERIA DE FOTOS

dijous, 8 de desembre de 2011

TÀRTAR DE SALMÓ (CRU)

Si t'agrada el peix cru, disfrutaràs d'este tàrtar.


Ingredients per a 6 persones:
  • 300 g de salmó fresc sense la pell
  • 1 polsim de pebre
  • 1 culleradeta d’anet
  • Suc de mitja llima (llimona)
  • Un raig d’oli d’oliva
  • 1 ó2 cullerades de salsa Perrins (Worcestershire) (al gust)
  • sal
Estris: ganivet ben esmolat/ TMX*

Elaboració:

1.- Un parell de dies abans (mínim): Com el salmó és cru, cal congelar-ho mínim 24-72 hores a 18ºC, abans de consumir-ho.



2.- Una mitja horeta abans de preparar-lo, trau el salmó del congelador.

3.- Quan estiga semicongelat, pica’l en trossets molt menuts. (El fet de manipular-lo semicongelat, ens permetrà tallar-lo millor).

4.- Afegeix el pebre, l’anet, el suc de llima, l’oli, la salsa Perrins, la sal i el pebre. Barreja bé. Si ho fas amb la TMX, programa 4 segons, velocitat 6.

Nota: Amb la TMX queda bastant desfet (en la foto principal hem picat el salmó amb ganivet, aquesta d'aquí baix està feta amb la TMX)




Suggeriment: Serveix acompanyat d’unes torradetes amb mantega, unes crackers o una amanida.

Temps total: congelació dos dies abans + preparació 5 minuts.

Bon profit!!

Si tens dubtes amb alguna paraula et recomane que visites: http://cuinadiari.blogspot.com/p/diferencies-regionals.html

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar, ja que no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )