GALERIA DE FOTOS

dijous, 10 de novembre del 2011

COM FER TORRADETES A CASA - EL DESTÍ D’UN PA ROÍN (DOLENT)

Mira que costa trobar un pa que valga la pena!!

L’altre dia volíem anar a sopar un entrepà, però finalment ens va entrar la mandra i vam dir: per què no comprem pa i ens el fem nosaltres a casa?  Dit i fet, de camí cap a casa vam passar per un forn que estava a punt de tancar i per aquest motiu ens van vendre 2 barres per un euro. Quin xollo!! –vam pensar...
Aquesta il·lusió es va esvair quan el pa va tocar les nostres mans: aquell no era un pa digne d’un bocata, seria una manca de respecte cap al companatge!!!

Tot i això, em negava a tirar a les escombraries aquell insignificant euro, així que se’m va passar pel cap tot allò que se’ls hi passava pel cap a les nostres àvies per no haver de llançar res en temps de mancança...pa ratllat?, una sopa de ceba?, una sopa d'all?, un salmorejo?... i em van venir al cap les torrades que es feia el iaio Sebastià. Recorde que sempre estaven allà, dins d’una bossa de roba penjada darrere de la porta de la cuina... 

Definitivament aquest seria el destí del meu pa roín.



Ingredients:

Pa de barra

Estris: ganivet de pa i safata de forn

Elaboració:

1.- Talla el pa en llesques de mig dit.

2.- Col·loca-les en una safata de forn.

3.- Enforna uns 20 minuts a 170º o fins que estiguen ben cruixents. 






4.- Deixa-les refredar i ja tindràs un pa torrat per a dies.


 

Nota: les llesques les pots fer més o menys primes depenent de per a què les vulgues. Si les vols per a canapè (com les de la foto), talla-les ben fines, sinó, les pots fer d’un dit. 




Temps total: 25 minuts

Bon profit!!

T’ha agradat la idea? Si la fas, comparteix la teua experiència amb nosaltres.

Assabenta’t de les actualitzacions de Cuinadiari, subscrivint-te a la nostra newsletter o segueix-nos a InstagramFacebookPinterest o Twitter.

Moltes gràcies per seguir-nos!!

Marta