GALERIA DE FOTOS

dilluns, 18 de juliol de 2011

SALSA DE TOMACA


Reconec que amb la TMX aquesta salsa ja no em fa mandra fer-la. Fer una salsa de tomaca i no acabar amb la cuina tota esquitxada, és tot un luxe. A més pots fer grans quantitats i congelar-la en carmanyoles. A CuinaDiari, és un BÀSIC.




Ingredients: 
  • 50 g oli
  • 2 dents d’all
  • 1 ceba
  • 1 carlota
  • 1 pot de 800 g de tomaca triturada
  • 1cullerada de sucre
  • 1 culleradeta de sal
Estris: TMX, cistell de la TMX

Elaboració:

1.- Posa l’oli en el vas i programa 3 minuts, temperatura varoma, velocitat 1.

2.- Afegeix l’all, la ceba i la carlota i tritura 10 segons a velocitat 4. Si t’agraden els trossets més menuts tritura a velocitat 5. Programa 7 minuts, temperatura varoma i velocitat 1-2. (Si tritures la salsa en calent més endavant amb la tomaca, es tornarà groguenca.)

3.- Baixa les restes de les parets del vas i torna a triturar si ho trobes necessari. Afegeix la resta d’ingredients i programa 30 minuts, temperatura varoma, velocitat 1. Posa el cistell damunt la tapa per tal d’evitar esquitxades.

Nota: Pots fer una versió més senzilla només amb la tomaca (sense la ceba, l’all i la carlota).
Si tens intenció de guardar la salsa al congelador, pots duplicar les quantitats. En este cas programa uns 10 minuts més.

Temps total: 30 minuts

Bon profit!!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar, ja que no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )